shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena Bas 2e in Rijen

rijen 2018.jpg

Zondag aan de start bij wielerronde van de leren zool zagen we 5 mollen. De Wielerronde is sinds 2016 weer terug in het centrum van Rijen. Na enkele jaren een KNWU wedstrijd rondom de Magriethal te hebben georganiseerd is de ronde vanaf 2016 weer terug naar het centrum gegaan. In 2018 wordt op hetzelfde parcours als afgelopen jaar wederom een KNWU koers georganiseerd. Na een wat rommelige start zonder materiaal controle en zonder loting konden de renners opstellen voor de start. Een lastige start. Na 5 meter wordt het Parcours smaller waardoor een aantal renners in de verdrukking kwamen. De eerste mollen die aan de start verschenen was in cat3. Liam den Breejen en Selena Bas mochten de spits afbijten. Liam en Selena zochten geduldig hun plekje op de start rij. Vanuit de start zaten beide mollen goed voorin, er werd lekker doorgetrokken en er ontstond een breuk in het peloton. Liam zette alles op alles om gaatje dicht te rijden. Liam was wat verkouden en moest groepje laten gaan en reed naar een 12de plek. In de laatste bocht wist selena net iets los te komen en naar een 2de plek te sprinten.
Tussen de bosbranden door werd de ronde gewoon gereden alsof er niks aan de hand was. Thijs Bijl in categorie 4 had een mindere start maar reed een mooie inhaal race en eindigde als 15e. Na de pauze was cat 5 aan de beurt met anouk en Sofie aan de start. Beide dames hadden goed opgelet en stonden tactisch goed opgesteld bij de start. Het tempo lag hoog en door de scherpe bochten werd de groep opgesplitst in kleine groepjes. Anouk wist haar plek goed te verdedigen en eindigde als 11e. Sofie had een zware wedstrijd en eindigde op de 17 plek.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X