shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cedric de Jager 2e en Cyriel Hooghwerff 3e in Giessenburg

giesenburg Cedric.jpeg

In Giesenburg werd zaterdag de wielerronde verreden met 2 jeugdcategorieën; 4 en 5. Een leuke wedstrijd door het dorpje met veel publiek en een hele goede sfeer ! Maar liefst 7 mollen zagen we aan het vertrek.

Allereerst waren daar Thijs Bijl en Cyriel Hooghwerff aan de beurt in categorie 3, beide vertrokken goed en konden lekker meekomen in de kopgroep. De nederlands kampioen gaf de 4e ronde gas, er sprong 1 renner achteraan maar Cyriel was niet bij machte om mee te gaan. Hij kwam in de achtervolgende groep terecht met 4 renners. Voor Thijs ging dit iets te snel, maar hij reed harder dan de rest dus kwam hij dapper alleen door iedere ronde. Cyriel pakte nog wel lekker de sprint en werd 3e, Thijs werd 9e.
In categorie 5 maar liefst 5 mollen; Cedric de Jager, Jelle de Vlaam, Anouk Bijl, Lukas Mouthaan en Julien van Gool. Alle 5 waren snel vertrokken en ze kwamen alle 5 in het peloton terecht. Julien trapte dapper mee achteraan het peloton, maar liet zich na een aantal rondes afzakken naar een achtervolgde groepje. Ook hier gaf 1 renner gas en was vertrokken. Het peloton deed zijn uiterste best om haar terug te rijden, Jelle zagen we veel op kop samen met Cedric, maar ook Lukas deed goed zijn werk en Anouk moest diep gaan, mar bleef hier wel heel knap bij. De renster haalde ze niet meer in, maar Cedric won wel de sprint en werd 2e, Jelle 6e, Lukas 7e, Anouk 9e en Julien werd 14e.

Cedric en Cyriel mochten tenslotte nog een ere rondje meerijden in de cabrio.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X