shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena bas en Evi de Jong in Schinnen

selena -800x450.jpg

De wekker ging afgelopen zondag al vroeg voor de molrenners Selena Bas en Evi de Jonge. Schinnen was dit keer de bestemming.
Evi de Jonge vindt dit een van de leukste wedstrijden van het jaar en voor Selena Bas was dit de eerste keer. Er wordt een rit in lijn met twee flinke klimmen gereden en een tijdrit heuvelop.
Evi lootte op de tweede rij en Selena mocht achteraan starten. Niet dat dat veel uitmaakte,want er werd geneutraliseerd gestart.
Nadat de koers was vrijgeven werd meteen vol doorgetrokken. Selena wist zich gelijk naar voren te werken Evi kwam in het gedrang en op moment dat ze naar voren reed was er net een gaatje ontstaan met de kopgroep en reed volle bak door om dit dicht te krijgen.
Evi zat bij de eerste doorkomen nog in de tweede groep, maar haar gezicht sprak boekdelen. Dit was het niet vandaag. Ondertussen zat Selena goed voorin en reed goed voorin en kon paar keer op de heuvel goed doortrekken.
Evi had het erg zwaar maar bleef knokken. in de voorste groep brak het een paar keer waarbij Selena ook haar vrouwtje stond en meewerkte maar helaas kwamen ze niet los waarbij in de laatste ronden 7 renners overbleven. op de laatse beklimming werdt nogmaals doorgetrokken maar Selena liet zich niet verrassen en kon goed mee. Nu kwam het op de sprint aan en werd Selena knap 4de. Evi eindigde als 16de en was teleurgesteld, want dit is wat ze het liefste doet: klimmen.
Snel herpakt en even met haar vriendinnen een rondje lopen.
Om 3 uur begon de tijdrit. Beiden mollen moesten als 1 van de laatste starten. Selena mocht als eerste mol vertrekken. Echter bij terugkomst sprakhaar gezicht boekdelen. Het ging niet zoals ze zich had voorgesteld. In deze tijdrit zat een behoorlijke klim en had zich hierop verkeken en eindigde als 10de. Toen mocht Evi starten. Ze stond met een dikke glimlach bij de start. Ze was goed weg en dat bleek ook uit de uitslag: 8e super gedaan! Moe gestreden was het nu tijd om naar de auto te gaan voor de twee uur durende terugreis.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X