shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Daan den Breejen 3e in ’s Gravenzande

DSC_2431.jpg

OP een zonnige woensdagmiddag reisden 3 Mollen af naar ’s Gravenzande. Er werd daar een koers georganiseerd voor categorie 5 tot en met 7. Maar ja zo net voor de vakantie EN ’s middags resulteerde in erg magere opkomsten in alle 3 de categorieën waar het voorgaande jaren toch een stuk drukker was met inschrijvingen.
In categorie 5 stond Cédric de Jager aan de start vergezeld door 5 Westlanders en Antoine Quint van een andere vereniging. Al snel ging een dame van Westland er vandoor. Antoine en Cédric deden het meeste werk om haar weer terug te halen. Maar helaas de andere renners waren niet van plan daar aan mee te werken. Totdat Antoine en Cédric tekenen van moeheid begonnen te vertonen toen vertrok er een andere renner. Toch werd door Cédric en Antoine nog gewerkt maar ook dit liep op niets uit. Tot aantal rondes voor het eind Antoine en Cédric aan het kortste eind trokken en achtergelaten werden.. De frustratie was van de 2 gezichten af te zien. Helaas heren jullie hebben keihard gestreden maar hier was niet tegen op te fietsen… Cédric werd 6e.

In categorie 7 stonden Halvar de Jager en Daan den Breejen aan de start. Hier maar 7 renners, 2 Mollen, 1 van de Bollenstreek en dus 4 Westlanders…. Vooraf werd er al besproken wat de heren konden aanvangen tegen het Westland geweld. Het enige wat mogelijk was was “irritant” zijn.. Wil zeggen aanhaken en je niet eraf laten rijden of elke keer proberen weg te rijden.. Maar helaas plan 2 lukte niet. Het tempo lag gelijk hoog. De eerste rondes kon iedereen het tempo nog volgen totdat er weer een tempoversnelling kwam. Daan kon aanhaken tot ergenis van de andere 3 heren, dat was niet de bedoeling. Maar helaas voor hen Daan hield vol. Halvar kon het tempo niet meer volgen, de benen wilden niet. Jammer maar je hebt er een goede training van gemaakt Halvar! Paar ronden bleven de 4 heren bij elkaar totdat er 2 wegsprongen en Daan lukte het net wel net niet om het wiel te volgen. Een volgende versnelling was fataal. Daan reed op de 3e plek en behield die tot het einde vast. Halvar werd 7e

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X