shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cyriel en Paul Hooghwerff 1e in Koppeltijdrit Abbenbroek, cat 1-4

3 2 1 koppeltijdrit.jpg

Maar liefst 13 (!) Mol koppels stonden aan het vertrek van de koppeltijdrit in Abbenbroek. De sfeer was ontzettend goed en gemoedelijk ! Het was een stralend mooie dag en iedereen zag er vooral de lol van in.

De kleinste jeugdleden (cat 1 tm 4) moesten 1 ronde rijden van 8,8 km. Ze werden samen geklasseerd, waarbij de jongste renners per leeftijdsjaar 30 seconde bonificatie tijd kregen. Cat 5-7 werden samen geklasseerd en daar kregen de jonge renners 1 minuut per leeftijdsjaar bonificaties secondes omdat zij maar liefst 2 rondes van 8,8 km moesten fietsen. De nieuwelingen, junioren en volwassen moesten 3 rondes rijden, daar zagen we ook bekenden voorbij komen.

In totaal zo’n 150 koppels startte om de minuut. Alle categorieën startte door elkaar, waarbij we de jongste categorieën na 1 ronde al zagen finishen en de categorieën 5-7 nog een 1 rondes konden aanmoedigen als ze langs kwamen. In de polder stond flink wat wind en 8,8 km per rondes was echt pittig, ook voor de pappa’s en ooms ! Als eerste vloog weg Brett Timmer met zijn vader, ze reden hard door ! Daarna zagen we Liam Versloot van het podium vertrekken, hij hield zijn vader goed bij zeg. Ook Cyriel had een goede start en reed hard achter Paul aan. Voor Tom van Hengel was het de 2e kreeg dat hij mee deed met zijn oom, maar hij ging veel harder dit keer. Liam was onderweg met Rob zijn vader en hij kon goed volgen. Er was alleen wel pech voor Evy, want haar gangmaker reed lek, en zij moest een groot gedeelte alleen fietsen, maar dat deed ze wel heel hard alleen zeg ! Isa vond de start heel eng, maar ze had geluk want ze had gekozen voor Arjen en die reed hard door. Ondertussen waren de grotere ook al gestart, zo was Lukas Mouthaan met Reinier al goed onderweg, Reinier had er echt zin in en genoot ervan om dit samen te doen. Halvar reed lekker hard door met Sjors en kon goed volgen. Cedric wilde graag met zijn grote broer Kjell, maar dat heeft hij wel geweten, wat ging het hard! Maar Nadia had wat pech want zij viel de eerste ronde in een bocht, maar kon gelukkig wel opstaan en verder rijden. Willy hield haar de rest van de rondes goed uit de wind en konden toch finishen. Michiel trapte lekker door met Maarten en het zag er heel snel uit. Het laatste koppel was Daan met Mellon. Mellon was niet de enige gangmaker, want ook Daan reed veel op kop.

Echt alle koppels deden het steengoed en we waren echt trots op onze mollen en hun gangmakers. En daarbij leek het dat er een aantal mol-koppels ook in de prijzen hadden gereden. We wachten geduldig met zijn allen op de prijsuitreiking met een patatje in de zon !

 

 

 

Hieronder de uitslagen van onze Mol koppels cat 1 t/m 4

1e plaats Cyriel Hooghwerff met zijn vader Paul Hooghwerff gem. snelheid 39,8 km / uur
2e plaats Brett Timmer met zijn vader Kevin Timmer gem. snelheid 33,3 km / uur
6e plaats Liam den Breejen met zijn vader Rob den Breejen gem. snelheid 32,44 km / uur
7e plaats Evi de Jonge met haar oom Franklin Roth, gem. snelheid 32,42 km / uur
8e plaats Tom van Hengel met zijn oom Dennis Hofman gem. snelheid 33,19 km / uur
9e plaats Isa de Jonge met haar vader Arjen Rot gem. snelheid 31,75 km / uur
16e plaats Liam Versloot met zijn vader Jurgen Versloot gem. snelheid 26,3 km / uur

 

 

Hieronder de uitslagen van onze Mol koppels cat 5 t/m 7

3e plaats Cedric de jager met zijn grote broer Kjell de Jager gem. snelheid 37,9 km / uur
5e plaats Michiel van Vliet met ‘buurjongen’ Maarten van Stee gem. snelheid 40,6 km / uur
7e plaats Daan den Breejen met vriend Mellon Hooghwerff gem. snelheid 39,2 km / uur
10e plaats Halvar de Jager met vriend Sjors Glas gem. snelheid 38,6 km / uur
13e plaats Nadia Vermeeren en vader Willy Vermeeren gem. snelheid 35,2 km / uur
14e plaats Lukas Mouthaan met vader Reinier Mouthaan gem. snelheid 33,9 km / uur

 

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X