shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Brett Timmer 5e in Calven

calven brett.jpg

In Calven genoten we afgelopen zondags van een aantal mooie jeugdwedstrijden in een lekker nazomer zonnetje. Een mooi rondje met een flink stukje vals plat erin. Dat levert altijd interessante wedstrijden op !
We begonnen in categorie 2 met Brett Timmer. Hij was goed de eerste klim op gereden en kon lekker mee met de kopgroep. De 2 koplopers moesten ze uiteindelijk wel laten gaan, maar in de achtervolgende groep zat Brett goed mee te draaien. Hij sprintte voor de 3e plek, maar hij moest net op de streep genoegen nemen met een 5e plek. Maar knap gereden hoor ! In categorie 3 waren 4 mollen aan het vertrek; Luke Chow, Evi de Jonge, Liam den Breejen en Selena Bas. De mollen lieten zich vanaf de start meteen goed zien. Bij de eerste klim zat Selena goed voorin, en ook Luke, Liam en Evi volgde mee in de kopgroep. De volgende rondes liep de kopgroep verder uit. Luke en Liam konden net niet aansluiten bij de kopgroep maar reden in het groepje hierachter lekker door. Liam deed het voor zijn eerste klimkoers erg goed en genoot er erg van. Evi had het zwaar tijdens het klimmen, maar reed prima door en kwam samen met wat renners hierachter te zitten. Selena reed goed mee met de kopgroep maar had het zwaar gehad en kon niet mee sprinten en werd 7e, Luke werd 9, Liam 13e en Evi werd 16e . In categorie 4 zagen we Cyriel aan het vertrek staan. Hij stond gefocust en hij had een vlammende start. De eerste rondes zat hij bij de kopgroep en trok had door. Maar na een aantal werd het hem teveel en moest lossen. Het terugrijden naar de kopgroep lukte niet en hij liet zich afzakken naar de groep hierachter en reed lekker zijn koers uit en werd 9e. Van categorie 5 stonden Lukas Mouthaan en Tim van Leening aan de start. Voor Tim was het zijn eerste klimkoers en hij had er zin in. Beide waren goed weg. Na de start ging het voor Tim al snel te hard, hij heeft heel verstandig zijn eigen tempo gereden, maar kwam wel alleen te zitten. Zwaar, maar hij reed hem wel heel knap uit ! Lucas zat de 1 rondes lekker mee te rijden achterin het peloton, maar ook hij moest er na een aantal rondes af, maar kwam lekker in een in groepje van 4 renners te zitten. Lukas werd 17e en Tim 24e. Bij categorie 6 was Nadia Vermeeren aan de start. Nadia kon het peloton ook niet volgen, het ging haar te hard de eerste wedstrijd na de vakantie. Maar ze heeft de wedstrijd lekker doorgereden, en kwam samen met een andere jongen te zitten. Ze werd toch nog 22e !

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X