shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand geselecteerd voor WK

Lucinda Brand rijdt het komende wereldkampioenschap in het Oostenrijkse Innsbruck een volledig programma. Op 23 september zal ze met haar team Sunweb de wereldtitel op het onderdeel ploegentijdrit verdedigen. Vervolgens zal Lucinda op 25 september voor het eerst uitkomen op de individuele tijdrit. De enorme progressie die Lucinda op dit onderdeel boekte, resulteerde dit seizoen al in podiumplaatsen op het NK, de Thüringen Rundfahrt en de Giro Rosa. Voldoende reden voor bondscoach Thorwald Veneberg om de aan Nederland toebedeelde vierde startplaats aan onze Molrenster toe te wijzen.

Tenslotte zal Lucinda op 29 september in de wegwedstrijd haar succesvolle seizoen afsluiten. Op het loodzware parcours hoopt Lucinda met haar verder ontwikkelde klimvermogen een belangrijke ondersteuning te zijn voor onze topklimsters Anna van der Breggen en Annemiek van Vleuten.

KLIK HIER voor de gehele wk-selectie

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X