shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Leidersprijs en 2de plaats voor Daan den Breejen in Cat. 7

 

Vorig weekend reden we de Klompenronde te Honselersdijk op het clubparkoers bij Westland Wil Vooruit

Cat 1 t/m4 had afgesproken om allemaal dezelfde uitslag te rijden, helaas was het een zesde plaats en niet de eerste…

Zo haalde Brett, Luke en Cyriel alle drie een zesde plaats in de cat 2, 3, en 4.

De wedstrijden waren zeker niet saai, zo was Brett in cat. 2 veel van voren te zien en in de aanval, maar niemand was in staat om het te laten breken.

 

In Cat 3, waren de mol troepen weer ruim voorradig. Gedurende de wedstrijd hebben we alle mollen wel een keer het peleton zien aanvoeren met Luke (6 plek), Selena (8ste plek), Liam (9de plek), Evi (12de plek)  en Maud (19de plek)

In Cat 4, ging alleen Cyriel van de mol van start. In de tweede ronde plaatste hij een aanval en bleef een ronde alleen vooruit. 2 ronden voor het einde van de wedstrijd was hij er alsnog vandoor met 5 medevluchters. Helaas koos hij in de sprint verkeerd en kwam tussen 2 renners niet meer naar voren en werdt zo zesde.

In de categorien 5 t/m 7 waren er extra leidersprijzen te verdienen.

In cat 5 hadden we Jelle de Vlaam aan de start, hij reed goed van voren en pakte zo ook nog wat leidersprijs punten mee, maar besloot hier niet teveel energie in te steken voor de eindsprint wat goed uitpakte want hij haalde een 3deplaats.

In cat. 7 Aleen Daan den Breejen aan de start. Er werdt veel gekeken in het peleton en Daan mocht het werk voor zijn rekening nemen. Zo kwam hij lekker aan wat leidersprijs punten en besloot dan ook om die prijs maar te pakken. Daarvoor moest hij wel een aantal keer flink aan de bak om de sprint van het peleton te winnen. De eindsprint ging na al dat oefenen zeker niet verkeerd, er was er slechts een ietsje rapper dan Daan en zo haalde Daan een 2de plek op het podium en een kistje met Fruit als leidersprijs binnen.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X