shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Ploegentijdrit bij de Spartaan in Rijswijk

Zaterdag 15 september stond voor een klein aantal Mollen in het teken van de ploegentijdrit. Ze hebben een aantal keer getraind onder leiding van Sebastiaan Chow, Paul Hooghwerff en Norbert van Gool. Er werd met 2 teams afgereisd naar het zonnige Rijswijk. Team B welke om half 2 moest starten bestond uit: Daan den Breejen, Cédric de Jager, Halvar de Jager en Michiel van Vliet. De 4 heren gingen super van start. Er waren al wat ploegen voor hen geweest en het zag er naar uit dat zij af stevenden op de snelste tijd tot dan toe. Er werd super netjes overgenomen en de communicatie tijdens de race…. Geweldig! Korte kreten en iedereen wist wat er bedoeld werd. Het zag er vreselijk snel uit vanaf de zijkant, strak in het wiel. Eindtijd 15.02 min en dat was een halve minuut sneller dan de tot dan toe snelste tijd. Helaas de race na hen was 10 seconden sneller. En er kwamen nog wat snelle ploegen aan.. 

Team A bestaande uit Jesse Flach, Tim van Leening en Jelle de Vlaam. Nummer 4 was helaas toch verhinderd op de dag zelf dus naar de jury gestapt en gevraagd of er iemand uit het B team nogmaals mocht rijden. Gelukkig mocht dit en de heren kozen voor Cédric om met hen mee te rijden. Cédric vond het een hele eer en ondanks dat hij er al een 10km tijdrit op had zitten. Deze heren gingen netjes van start. Na 2 rondjes werd het tempo wat opgevoerd want het kon sneller. Helaas kon Tim het niet meer bijhouden en reed alleen verder voor het geval er iemand een lekke band kreeg. De 3 heren reden net als team B goed geolied verder en liepen zelfs in op hun directe tegenstanders in koers. Zij zetten een tijd neer van 16 minuuten nog iets (ben ik helaas vergeten) 

Daarna werd het wachten of team B nog een podium plek wist te behalen. Helaas waren er op het eind 4 ploegen sneller. Team B werd 5e en Team A 16e  van de in totaal 22 ploegen. Super netjes gereden! 

Voor Daan, Halvar, Jesse en Michiel zit het er nu op bij de jeugd, zij rijden geen wedstrijden meer maar gaan zich richten op het veldrijden bij de Nieuwelingen. Veel succes en plezier bij de Nieuwelingen heren

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X