shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke Chow overall 3e, Selena Bas 3e meisje in de Bavelse Berg Breda

Helaas werd de o zo mooie klassieker voor de jeugd vanwege de geplande politie stakingen omgezet naar een omnium; een rit in lijn en tijdrit de Bavelse berg op. Perfect georganiseerd weer door de organisatie en een heel leuk alternatief. Maar een aantal kinderen vonden het toch jammer om niet achter de motoren aan, het bijzondere criterium te mogen rijden.

In cat 1 t/ 4 zagen we de volgende kinderen in de rit in lijn aan het vertrek verschijnen. Brett Timmer in Cat 2, Luke Chow, Selena Bas en Evi de Jonge in cat 3 en Cyriel Hooghwerff cat 4. Alle 5 reden een hele mooie koers en konden allemaal mee met de kopgroep. Dat hielden ze allemaal vol de hele koers. We zagen genoeg grijs op kop rijden, ze werkte goed mee maar het lukte niemand om weg te komen De laatste ronde gingen onze mollen allemaal netjes voorin de kopgroep de berg op om te finishen bovenop de Bavelse Berg. Luke werd zelfs 2e in deze rit in lijn ! Brett werd 6e, Selena 5e, Evi 15e, en Cyriel 4e. Daarna begonnen ze allemaal aan hun individuele tijdrit met finish bovenop de berg. Loodzwaar maar wat deden ze het goed ! De tijden van de tijdrit waren ten tijden van dit stukje nog onbekend, maar het klassement werd wel opgemaakt.

Brett Timmer werd overall 6e, Luke Chow 3e, Selena Bas 6e, Evi de Jonge 11e en Cyriel Hooghwerff 4e.

Na de pauze zagen we slecht 1 mol in actie komen; Nadia Vermeeren in cat 6. Nadia reed een hele goede wedstrijd, maar had het wel zwaar in het sterke deelnemersveld. Maar ze reed haar koers netjes uit en werd overall 36e

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X