shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Bronzen plak voor Lucinda Brand


Lucinda Brand is er met haar Team Sunweb niet in geslaagd om haar vorig jaar veroverde wereldtitel te prolongeren. In het wereldkampioenschap rondom het Oostenrijkse Innsbruck reikte de zwart-witte trein van onze Molrenster niet verder dan de derde plaats. Een mooie prijs uiteraard, maar niet de beloning die het team voor ogen had.

Vanwege de lengte van de tijdrit (ruim 54 km) werd er niet te hard gestart, hetgeen halverwege de wedstrijd een achterstand van 35 seconden opleverde ten opzichte van het uiteindelijk veel te snel gestarte team Wiggle High 5. De achterstand van achtereenvolgens 24 – en 16 seconden op
concurrenten Canyon Sram en Boels Dolmans kon ondanks een zinderende finale niet meer worden weggepoetst, waardoor de bronzen medaille het hoogst haalbare eindresultaat was. Het Duitse team Canyon Sram pakte het goud, terwijl het Boels Dolmans het zilver mee naar Nederland nam, door Team Sunweb met 7 seconden voorsprong van zich af te houden.

Op dinsdag 25 september komt Lucinda weer in actie op het WK individuele tijdrit.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X