shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Sterk TT debuut Lucinda Brand op WK

Voor het eerst in haar loopbaan stond Lucinda Brand dit jaar aan de start van de individuele tijdrit op het WK in Innsbruck. Een beloning voor haar sterke optreden in eerdere tijdritten op het NK, de Thüringen Rundfahrt en de Giro Rosa. Het gegeven vertrouwen door bondscoach Thorwald Veneberg werd door Lucinda geheel waargemaakt. Met een indrukwekkende race zette onze Molrenster de op dat moment snelste tijd neer en mocht gedurende enige tijd zelfs plaatsnemen in de hotseat. Dat er vervolgens een handvol rensters een snellere tijd klokten deed niets af aan de trots van Lucinda. Vooral niet, omdat de drie hoogste treden werden ingenomen door haar teamgenoten Annemiek van Vleuten, Anna van der Breggen en Ellen van Dijk. A clean sweep derhalve voor oranje, met Annemiek als prolongerend wereldkampioene en Lucinda op een zeer verdienstelijke 6e plaats.

KLIK HIER voor de volledige uitslag

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X