shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cyriel Hooghwerff 1e in Zuid Holland competitie en Jeugd DRCdeMOL 2e in verenigingsklassement !

Afgelopen zondag was tevens de laatste wedstrijd van de Zuid Holland competitie. Deze competitie is een klassement over de 5 jeugdtournooien in Zuid Holland in de periode eind mei tot eind september. Alle renners met 3 of meer deelnames en deelname aan de laatste wedstrijd in Den Haag komen voor in het eindklassement. Vooral deelname aan deze laatste wedstrijd, was vanwege de start van het veldrijseizoen en andere verplichtingen helaas dus niet voor iedereen mogelijk . Ondanks dat zij hoog stonden in het klassement, werden ze dus niet opgenomen in het eindklassement. Maar deze kanjers hebben wel voor flink wat punten gescoord voor het verenigingsklassementen dus hierbij, Daan, Michiel, Halvar, Cedric, Jelle, Lukas, Anouk en Thijs bedankt voor jullie inzet !!

 

Mede dankzij hun heeft de jeugd van de Mol dit jaar de 2e plek gepakt in het verenigingsklassement !

Hieronder de overige top 10 uitslagen van de individuele Mol-renners in het zuid Holland Klassement

Cat 1 ;   Yara Gouw 10e

Cat 2 ;   Brett Timmer 5e

Cat 3 ;   Luke Chow 8e

               Selena Bas  7e

               Liam den Breejen 9e

Cat 4 ; Cyriel Hooghwerff 1e !

Cat 5-7 geen vermeldingen in eindklassement

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X