shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Halvar de Jager 8e in Poortugaal

DSC_5267.jpg

Op waarschijnlijk de laatste zomerse zonnige zaterdag in oktober werd de Albrandswaard Veldrit verreden. Helaas maar weinig Nieuwelingen aan de start vanwege de veldrit in Gieten de dag erna. Toch had DRC de Mol 3 afgevaardigden aan de start staan. Daan den Breejen, Halvar de Jager en Michiel van Vliet waren afgereisd. Het parcours met een paar hindernissen en een kuil werd saai genoemd door de jongens. Maar toch streden zij voor wat ze waard waren in de hitte. Helaas kwam Michiel al vroeg in de wedstrijd ten val en dat kostte hem de nodige plekken. Toch dapper weer opgestapt en de wedstrijd uit gereden. Snel vergeten deze wedstrijd. Daan had vooral last van overhangende takken met zijn lengte waar Halvar met gemak langs kon. Halvar werd 8e, Daan 9e en Michiel kwam als 14e over de finish.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X