shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke 7e bij veldrit Tilburg

yara tilburg.jpg

Zondag 11 november vertrokken een aantal jeugdleden naar Tilburg. Op het clubparkoers was een mooie veldrit uitgezet met balkjes, een trappetje en hier en daar eindelijk wat modder !
Als eerste Mol stond Yara Gouw aan de start in cat.2 Na de loting mocht ze starten vanaf de 2de startrij, maar had helaas niet zo’n flitsende start. Vastbesloten reed ze in het eerste technische gedeelte al een paar renners voorbij. De enige heuvel pakte Yara met gemak en reed een constante wedstrijd. In de voorlaatste ronde kon ze toch nog wat versnellen waardoor ze weer een paar renners kon inhalen. Tevreden met de gereden race kwam ze als 16e over de finish
In categorie 3 , 3 mollen; Luke Chow, Liam den Breejen en Selena Bas. Luke mocht vanaf de 2e startrij starten en Liam en Selena daarachter. Er was een groot deelnemersveld van ruim 35 renners. Luke was goed weg en kwam als eerste bij de trap en daarna de balkjes aan. Selena een stukje daarachter. Zij hoopte vooral geen materiaalpech te krijgen vandaag. Daar weer iets achter kwam Liam. Hij wilde over de balkjes springen, de 1e ging goed maar ze zaten vrij dicht op elkaar dus bij de 2e viel hij. Gelukkig kon hij snel weer verder. De keren erna stapte hij toch ook nog maar af..
Luke ging echt lekker voorin. Selena moest wat plekjes laten lopen, ze kreeg wat last van haar buik. Liam dacht dat hij laatste was, maar dat was niet zo, kinderen achter hem mochten een ronde eerder al stoppen. Luke werd 7e, Selena 14e en Liam 29e
Daarna Cyriel Hooghwerff in categorie 5. Hij stond op de 2e startrij, maar was niet zo soepel weg. Hij kon meteen achter de koplopers aan gaan jagen. En dat deed hij goed. Hij ging lopend over de balkjes en kwam daar te val. Dat maakte hij de volgende rondes goed en werd netjes 9e !
Tenslotte zagen we Jelle de Vlaam in categorie 6 met een prachtige nieuwe fiets aan de start verschijnen. Hij startte halverwege en kwam de eerste ronde als 13e door ! Hij reed lekker constant door, en hoefde amper aan zijn fiets te wennen leekt het wel. Hij hield zijn plek, schoof zelfs nog handig door en werd 12e !

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X