shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Brett Timmer 5e in Woerden

woerden.jpg

Zaterdag stonden de jeugdmollen aan de start van de 6e Jeugdcyclocross van Woerden.
Yara Gouw uit categorie 2 mocht vanaf de 3de startrij vertrekken en sprintte het veld in. In de eerste 2 rondes had ze wat moeite met de boomstam en kwam daar moeilijk overheen. Maar ze liet zich er niet door uit het ‘veld’ slaan. De laatste ronde kreeg ze de smaak te pakken en vloog ze in één beweging de boomstam over als een volleerde obstakel strijder. Yara reed een goede en stabiele wedstrijd en ze kwam zelf met een goed en voldaan gevoel als 17e over de eindstreep. In categorie 3 stond Brett Timmer aan de start. In totaal 15 deelnemers aan de start. Een vrij brede opstelling, dus met veel op de eerste startrij. Brett ging als 4e het veld in. Kort na de start werden Brett en zijn voorganger door een sterk rijdend meisje ingehaald. Brett reed toen vijfde en hij hielde dit heel de wedstrijd vol. Vandaag voor het eerst op het podium want hij kwam als 5e over de streep ! Goed gedaan jongen! Categorie 4 met 3 mol-renners. Selena Bas, Liam den Breejen en Maud van Izerloo.
Selena mocht vooraan starten en Maud en Liam erachter. Ze waren alle 3 goed weg. Ze moesten in totaal 5 rondes fietsen. Selena zagen lekker voorin mee fietsen en ging heerlijk. Liam fietste rond de 15e plek en het zag er sterk uit. Ook Maud reed hier vlak achter een prima race. Het was steeds uitklikken en weer inklikken, maar de mollen hielden hun plekken goed vast. Selena reed eindelijk haar koers weer eens uit zonder materiaal pech en werd knap 8e, Liam werd 16e en Maud eindigde als 20e. Categorie 5 zagen we Cyriel vanaf de voorste startrij het veld in rijden. Hij ging als 13e de bossen in, en haalde in de koers nog wat renners in en werd 10e. Daarna in Categorie 6 Jelle de Vlaam en Cedric de Jager. Beide goed vooraan de eerste ronde in, Cedric rond de 10e plek en Jelle 12e. Jelle kreeg last van zijn rug, moest wat plekken afstaan. Cedic kroop iedere ronde verder naar voren en pakte een mooie 7e plek, Jelle gaf niet op en werd zelfs nog 19e.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X