shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Rowan 1e, Spike 2e en Liam 3e bij de Minicross in Ahoy

 

Ook dit jaar organiseren een aantal verenigingen weer de minicross voor nieuwe (cross)leden. Een leuke competitie als opstap naar de KNWU wedstrijden waaraan ook 3 leden van DRCdeMol deelnemen. Als eerste zagen we Liam Versloot aan de start verschijnen in categorie 1. Het was Liam zijn allereerste wedstrijd en hij vond het best spannend. Na een prima start, kon Liam goed bij de voorste vier blijven. Hij hield de race goed vol. Bij de laatste meters maakte hij een mooie print waarbij hij zelfs als derde over de finish kwam. Mooie podium plek, knap hoor voor je eerste wedstrijd. Ga zo door.

Daarna na de Pauze zagen we Rowan Blom en Spike Tempelman in categorie 6 aan de start staan. Beide jongens hadden een prima start en konden de koers goed volhouden. Ze namen soepel de trap en kwamen de technische stukken vlot door. Het was een ware zegetocht want onder de stralende herfstzon veroverde beide jongens een plek op het podium. Na 6 rondes werd Rowan 1e en Spike 2e ! Geweldig gedaan jongens.

 

 

 

1 Response

  1. Teus Versloot

    Geweldig dat er zo veel aandacht is voor deze kleine geweldenaar. Allemaal gefeliciteerd.
    Maar voor al m’n klein zoon, ik ben super trots op m’n vriendje. 🚴‍♀️🚴‍♀️🚴‍♀️🚴‍♀️

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X