shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke wint in Spijkenisse !!

spijknisse 181118.jpg

Een aantal jeugdleden waren vandaag te gast bij PRC Delta voor de nationale veldrit van Spijkenisse.  Yara Gouw beet de spits af in categorie 2. Bij de loting moest ze achteraan starten. Na een goede start reed ze 8e het veld in maar kwam ze verkeerd uit bij de tweede bocht en reed daarna achteraan. In de eerste ronde kon ze het tempo goed bij houden maar daarna sloeg de vermoeidheid toe en heeft ze de wedstrijd in haar eigen tempo uit gereden en werd uiteindelijk 13e Toen ze over de finish kwam zei ze , ach het was een goed trainingsritje vandaag.

In categorie 3 stond vandaag Brett Timmer weer aan de start. Brett had een matige start maar maakte heel veel goed in de eerste scherpe bocht door de buitenbocht met veel meer snelheid dan de rest in de binnenbocht te nemen en zodoende heel veel plaatsjes op te schuiven. Zodoende had Brett heel snel een 5e plek overall te pakken en wist deze positie lang vast te houden. Aan het eind van de laatste ronde waren er twee val- glijpartijtjes in de top vier. Brett was alert en kon beide deelnemers passeren en zodoende de derde plaats overnemen en vasthouden tot aan de finish! Brett mocht vandaag een mooie bos bloemen en een beker in ontvangst nemen. Goed gereden Brett! In categorie 4 zagen we Luke Chow, Jesse Rozendaal en Selena Bas. Luke en Jesse hadden een mooie startplek en waren goed weg.  Selena  startte achteraan en had ook problemen met inklikken en wegkomen. Ze ging daarna de strijd aan met haar voorgangers en haalde steeds renners in. Luke schoot vanaf het fluitsignaal meteen vooruit, draaide als 1e het veld en heeft die positie niet meer afgegeven ! Hij kwam met ruime voorsprong solo over finish. Selena is 12e geworden, heeft heel stabiel gereden. Jesse reed ook heel goed, lekker constant zo rond de 20e plek. Zijn laatste ronde heeft hij alles gegeven en dit was zijn snelste ronde waardoor hij naar een mooie 19e plek reed!

Na de pauze was het de beurt aan Cyriel Hooghwerff in cat 5. Hij startte goed en kon lekker meekomen met de koplopers de eerste ronde. Daarna reed de top 3 te hard bij hem vandaag, maar hij lag op een mooie 5e plek. Helaas de laatste heuvel teveel risico genomen en gevallen, en moest 1 plaats afstaan, maar hij werd wel knap 6e .Tenslotte nog 3 mollen in cat 6; Jelle de Vlaam, Julien van Gool en Tim van Leening. Julien had goed geloot, maar vond het bij de start veels te druk en startte  rustig zodat hij wat ruimte kreeg om lekker te gaan rijden. Tim en Jelle hadden een vliegende start en vlogen in het drukke peloton het veld in. Jelle reed goed voorin en ook Tim reed ook hard door. Julien reed soepel over de heuvels en door het techische stuk en zat zo rond de 20e plek. Tim kwam de 2e ronde ten val en zat een beetje in de knoop met zijn fiets. Vol van adrenaline lukte het hem niet om heel snel weer op te stappen, en moest een aantal renners voorbij laten gaan. Jelle reed ondertussen heel stabiel rond de 10e plek. De technische stukken gingen heel netjes. Jelle kwam als 12e over de streep, Julien als 25e en Tim werd 27e.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X