shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cedric 5e in Pietencross Dommelen

pietencross12018.jpeg

Slechts 3 mollen zagen we zaterdag aan de start van de pietencross in Dommelen. Cyriel Hooghwerff startte in categorie 5 goed vooraan. De eerste ronde reed hij rond de 10 e plek. Maar hij zat niet lekker in zijn race en moest iedere ronde renners voorbij laten gaan. Hij fietste zijn wedstrijd wel netjes uit en werd 17e. Daarna kwamen Cedric de Jager en Jelle de Vlaam in cat 6. Cedric stond 2e rij en kon meteen goed vooraan meekomen, Jelle moest vanuit de achterste rij zijn weg naar voren zoeken en schoof lekker door en lag al snel 25e. Cedric lag al na 1 ronde op plek 6 en wist zelfs nog een renner in te halen. Knap kwam hij als 5e over de streep. Jelle schoof in zijn wedstrijd ook steeds verder naar voren en eindigde op een 22e plek.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X