shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke 2e in veldrit Leiden

leiden veld 2018.jpg

In Leiden had de organisatie een leuk en technisch parkoers uitgezet voor de jeugd. In categorie 3 stond vandaag Brett Timmer aan de start. Na het inrijden gaf hij al aan dat er een paar lastige stukken in het parcours zaten. Brett stond op de voorste startrij en ging als 4e het veld in. Heel even lag hij 3e door een stuurfout van een van zijn voorgangers maar zij maakte uiteindelijk haar foutje weer goed waardoor Brett vandaag als 4e eindigde. Alsnog heel goed gedaan op dit lastige parcours!
Cat 4, 3 mollen aan de start, Liam den Breejen, Selena Bas en Luke Chow. Selena startte vanaf de eerste startrij, Luke erachter en Liam derde rij. Selena was snel weg, Luke volgde goed en Liam had ook snel een mooie plek te pakken. Net als vorige week reed Luke direct naar de kop positie en wist hij snel een gat te slaan. Selena zat in groepje erachter en Liam ook. Luke reed veel op kop, laatste ronde versnelden ze allemaal en wist Luke naar een mooie 2e plaats te sprinten, Selena werd 6e en Liam 13e. Super gereden allemaal !
Cat 5 dan tenslotte met Cyriel Hooghwerff. Hij startte achteraan, maar vloog meteen naar voren en kon met de kopgroep van 6 een gat slaan op de achtervolgers. De laatste ronde moest hij wel lossen, maar hij hield zijn 6e plek vast en kwam zeer tevreden over de streep.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X