shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke 6e in Lieshout

lieshout 2018.jpg

Verslag van een renster uit categorie 2; Yara Gouw van haar wedstrijd in Lieshout;
“Ik heb vandaag in Lieshout gereden en er lag veel moder. Ik had rugnummer 6 en je moest in een visegraat opstelen. Ik stond in de 2e startrij. Ik ging goed de bossen in. Ik had last van de moder in mijn remen. Wel stopte ik mijn enesie in het paken van de heuvels. Ik vond het wel zwaar. Ik ben wel blij dat ik de wedstrijd had gereden. En ik eindegte op de 15e plaats.
Uitslagen van onze Mol-renners/sters uit de overige categorieën;
Cat 4
Luke Chow 6e
Selena Bas 16e
Liam den Breejen 24e
Maud van Izerloo 27e

Cat 5
Cyriel Hooghwerff 11e

Cat 6
Jelle de Vlaam 27e

1 Response

  1. Fred Brand

    Wat een schattig verslag heb je opgeschreven Yara! Ik hoop snel weer iets van jou te lezen! En… natuurlijk heel veel succes toegewenst bij het veldrijden!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X