shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Brett Timmer, 3 jongen in Berghem (7e overall)

berghem 2018.jpg

In het mooie bos naast Oss ligt het leuke parkoers van Berghem. Een klein aantal mol jeugdleden zagen we aan de start staan. Als eerste zagen we Brett Timmer. Hij startte in cat 3 en reed een prima koers. Maakte goed gebruik van een fout van een voorganger en wist een 7e plek te halen, en werd gehuldigd op het podium als 3e jongen. Daarna Luke Chow in cat 4 . Hij reed ook goed voorin, trok het groepje met achtervolgers, maar reed hierbij zelfs vandaan op weg naar de koplopers. Hij werd in het eindklassement 5e. Daarna Cyriel Hooghwerff in cat 5, een mooie start en kwam zelfs als 5e door de eerste ronde, maar wat foutjes in de zandbak kostte hem wat plekken. Hij werd 12e. Tenslotte nog Cedric de Jager in cat 6, hij had een superstart en reed lekker mee voorin. De koplopers gingen te hard, maar daarachter werd hard gewerkt door Cedric. Hij werd knap 8e.
Iedereen snel naar huis, op naar de Feestavond van de jeugd de MOL !!!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X