shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand sprint naar zege in Azencross


In de Azencross van Loenhout heeft Lucinda Brand opnieuw van zich doen spreken. Op het snelle, maar gladde parcours met de bekende wasbordpassage was Lucinda vanaf de start op afspraak in de voorste linies. Achter de meteen ontsnapte Denise Betsema volgde Lucinda in gezelschap van Sanne Cant en Loes Sels. Op luttele seconden volgde een jachtgroep met Ceylin del Carmen Alvarado, Ellen van Loy, Katie Compton, Laura Verdonschot en Maud Kaptheijns. Nadat Betsema door haar concurrenten was ingerekend, stokte het tempo even en ontstond een kopgroep van negen rensters. Dit was het sein voor onze Nederlandskampioene om het initiatief in eigen handen te nemen. Lucinda nam resoluut de kop en voerde de snelheid zo hoog op, dat alleen wereldkampioene Sanne Cant en Denise Betsema nog met moeite konden aanklampen. Voor het opdraaien van de laatste rechte lijn kon ook Laura Verdonschot nog aansluiten, zodat de overwinning in een sprint met vier beslecht moest worden. Lucinda had door het strakke tempo haar tegenstanders dermate afgemat, dat zelfs de rapper geachte Cant zich gewonnen moest geven en genoegen moest nemen met de tweede plaats voor de Texelse Denise Betsema.

KLIK HIER voor eindsprint en interview Lucinda

Uitslag Azencross Loenhout:

1 Lucinda BRAND 40’02”

2 Sanne CANT + 1″

3 Denise BETSEMA

4 Laura VERDONSCHOT

5 Loes SELS + 12″

6 Nikki BRAMMEIER + 22″

7 Ceylin DEL CARMEN ALVARADO + 38″

8 Maud KAPTHEIJNS + 45″

9 Ellen VAN LOY + 47″

10 Katherine COMPTON

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X