shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke Chow 4e in Breda

breda271218.jpg

De dag na de kerstdagen was er de mooie avondkoers in Breda. In cat 2 was Yara Gouw aan de start. Ze had er veel zin in omdat ze het een leuk parcours vind. Ze had een goede start en ging als twaalfde het veld in. De eerste ronde kon ze goed mee met een groepje maar werd uiteindelijk nog door 3 jongens ingehaald en werd uiteindelijk 16e. Positief is dat ze meer heeft geschakeld als normaal en dat ze iedere keer aanzette op de rechte stukken. Daarna de beurt aan Brett Timmer in cat 3. Helaas viel de wedstrijd nogal tegen voor onze kanjer, want Brett was achterop in een struik gevallen en veel last van zijn been door die val… hij had er erg veel zin in maar na die val kon hij niet meer echt lekker koersen. Toch uitgereden en kwam als 11 over de streep. Helaas geen wedstrijd waar hij op hoopte, maar hopelijk blijft hij geen last houden. Daarna Maud, Selena en Luke aan de start bij categorie 4. Ze hadden er zin in! Luke ging als 2e het veld in, Selena er vlak achter en Maud vlak daarna. Alle 3 hadden ze snel hun eigen ritme te pakken en reden soepel over het parcours. In de een na laatste ronde maakte Luke extra vaart en reed naar zijn voorganger toe. In de laatste ronde gleed Selena helaas uit en viel waardoor ze een paar plaatsjes verloor, jammer want ze reed een prima race. Maud ging ook prima door. In de sprint reed Luke naar een 4e plaats. Selena werd 9e en Maud 19e Prima gedaan!! Daarna zagen we Cyriel vertrekken in cat 5. Zijn start was niet zo super, en hij kwam achter een groepje te zitten war hij niet langs kwam. Nadat hij die toch had ingehaald de 2e ronde kon hij gaan versnellen, En dat deed hij heel netjes, reed sneller dan zijn voorgangers en wist wat plaatsen op te schuiven en kwam als 14e over de finish. Tenslotte nog Jelle de Vlaam en Cedric de Jager in cat 6. Beide hadden een vliegende star. Cedric kwam in een groepje van 3 terecht achter 3 koplopers, en Jelle reed rond de 12e plek. Cedric wist zijn plek goed vast te houden, Jelle kreeg na een aantal rondes weer last van zijn rug en verloor wat plaatsjes, maar werd toch heel knap 19e, in een groot deelnemersveld! Cedric probeerde nog een plekje te pakken op de sprint, en werd heel knap 6e.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X