shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke Chow 7e in Oosterhout

oosterhou-030118.jpg

In Oosterhout fietsten onze jeugdleden hun eerste veldrit van 2019.

Yara Gouw was in cat 2 goed van start, maar na een paar rondes was haar energie een beetje op en moest ze zich laten afzakken. Wellicht dat het late naar bed gaan van de 6-daagse de avond ervoor een beetje meespeelde, maar dat was wel heel gezellig die avond voor de jeugd ! Ze werd 22e .

In categorie 3 stond Brett Timmer aan de start. Tweede startrij, een matige start door te starten op een te lichte versnelling. Uiteindelijk ging Brett als 8e het veld in. Hij miste halverwege het eerste rondje de aansluiting met de kopgroep en bleef op de 8e plek rondrijden tot het einde. Voor en na de wedstrijd zich goed kunnen vermaken met de jaarlijkse loterij met team Sunweb artikelen!

Daarna 2 mollen in cat 4; Selena Bas en Luke Chow. Ook deze kanjers waren niet goed weg bij de start en konden eigenlijk allebei beginnen aan een inhaalrace. Dat lukte Luke goed want die kon op de stukjes asfalt aardig opschuiven. Ook Selena reed een goede wedstrijd. Luke werd 7e en Selena werd 13e.

Daarna de beurt aan Cyriel. Hij kwam de 1e ronde rond de 18e plek door, maar wist iedere ronde wat renners in te halen en klom naar een 12e plek. In cat 6, 3 mollen, Cedric de Jager, Anouk Bijl en Julien van Gool. De laatste hadden weinig knwu gereden dus moesten achteraan starten. Cedric vloog goed voorin weg, maar had na een halve ronde al lek. Afgestapt en mocht buiten mededing in cat 7 starten. Julien en Anouk reden wel lekker hun wedstrijd uit en waren tevreden, Anouk werd 38 en Julien 40e.

Tenslotte Tim van der Poel in cat 7, leuk om Tim weer in de Mol kleuren te zien fietsen. Welkom terug !! Tim had een goede start en lag op een gegeven moment op plek 6. Bij de tweede passage op de trap verstapte hij zich waardoor hij last kreeg van zijn rug en zakte terug naar een 18e plaats. Cedric reed de wedstrijd ook mee, in eerste instantie als training, maar hij werd in de wedstrijd steeds fanatieker. Achteraan gestart maar uiteindelijk wel naar een 23e plek gereden. Echt knap hoor !

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X