shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Tim van de Poel 7e in Sint-Michielsgestel

tim st michelgestel.jpeg

In Sint Michielsgestel waren slecht 2 mollen aan het vertrek. In categorie 4 was Maud van Izerloo te zien. Zij startte halverwege en was goed weg. Het lastige en technische parkoers wist ze zich goed eigen te maken en zette de achtervolging in. Ze reed haar race heel stabiel en netjes uit en werd 19e .
Daarna pas weer in categorie 7 Tim van der Poel. Na een wat mindere wedstrijd gisteren ging het vandaag super goed zonder pijntjes. Bij de start verloor hij nog wat plekjes maar kon zich weer snel naar plek 7 rijden. Met nog 2 ronde te gaan reed hij zelfs op een 6e plaats maar kon dit net niet vasthouden maar werd hij toch heel knap 7e.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X