shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cyriel Hooghwerff 7e in Uden

De jeugd had dit weekend 1 van hun laatste koersen voor het NK. In cat 3 was de eerste mol te zien; Brett Timmer. Brett reed een prima koers, maar de aansluiting met de koplopers miste hij net. Hij reed wel constant door en werd 9e. Daarna 2 mollen in cat 4; Luke Chow en Liam den Breejen. Luke had net voor de start nog lek, mar kon gelukkig nog een ander wiel steken. Beide waren goed weg, en luke reed goed voorin rond de 10 plek mee. Liam zagen we alleen niet doorkomen, hij was gevallen, ketting eraf en met wat hulp toch weer op zijn fiets geklommen en zette zijn race voort. Luke reed knap door en werd 10e, Liam werd toch nog 20e. Daarna de beurt aan Cyriel Hooghwerff. Nadat hij achter een valpartij zat, kwam hij in de eerste ronde als 16e door. Maar hij bleek goede benen te hebben en reed iedere ronde verder naar voren, haalde renners op de klim in. Tot de laatste ronde kroop hij zelfs richting de renner die op plek 6 lag. Hij werd heel knap 7e. Daarna de beurt aan Anouk Bijl, ze startte goed en ze liet zich in dit sterkte en drukke deelnemers niet wegdrukken. Ze reed ekker technisch door de bochten en wist haar plek vast te houden. Anouk werd 38e. Tenslotte Tim van der Poel. Tim schoot bij start uit de klikker waardoor hij paar plaatsjes verloor maar wist dit de wedstrijd weer recht te zetten en reed hij 4 ronden op een 8e plaats. De laatste 2 ronden gingen erg moeizaam en de benen wilde niet meer. Tim zakte terug naar een 18e plaats.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X