shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand prolongeert nationale veldrittitel

Lucinda Brand is erin geslaagd om haar nationale veldrittitel met succes te verdedigen. In een spannend gevecht op het door regen extra selectieve parcours in Huijbergen toonde Lucinda, dat de vorm die zij rond de feestdagen al etaleerde nog altijd aanwezig was.

Na een goede start maakte Lucinda samen met Marianne Vos en Denise Betsema meteen deel uit van een leidend trio, dat het tempo flink opvoerde. Onder aanvoering van Denise Betsema werd de concurrentie direct op achterstand gereden. Uit de achterhoede slaagden alleen Maud Kaptheijns en Europeeskampioene Annemarie Worst er nog in om hun karretje aan te hangen. Dit was echter van korte duur, want al snel koos Lucinda voor de aanval, die slechts met moeite door Marianne Vos kon worden beantwoord. Van de andere koploopsters bleef alleen de verrassend goed rijdende Maud Kaptheijns nog in de buurt van het duo aan de leiding.

Lucinda bleef echter volop druk zetten en uiteindelijk moest meervoudig wereldkampioene Marianne Vos eveneens het hoofd buigen. Met een brede lach op het gezicht liet onze Molrenster zich het zoet van de overwinning smaken!

Uitslag NK vrouwen Huijbergen:

1. Lucinda Brand

2. Marianne Vos

3. Maud Kaptheijns

4. Denise Betsema

5. Sophie de Boer

6. Annemarie Worst

7. Geerte Hoeke

8. Lizzy Witlox

9. Monique van de Ree

10. Veerle Goossens

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X