shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand sterkste in GP Adrie van der Poel

Lucinda Brand kende een geslaagde WK-generale in de GP Adrie van der Poel te Hoogerheide. Na een enigszins voorzichtige start slaagde onze Sunweb-renster erin om in de tweede ronde aansluiting te krijgen bij het leidende trio onder aanvoering van wereldbekerwinnares Marianne Vos op de voet gevolgd door wereldkampioene Sanne Cant en de Texelse Denise Betsema. Eenmaal aangesloten pakte Lucinda met bravoure de kop om deze niet meer af te staan. Wereldkampioene Sanne Cant spartelde nog even tegen, maar moest uiteindelijk ook het hoofd buigen. Lucinda bouwde gestaag haar voorsprong uit en ook de knap opkomende Amerikaanskampioene Katie Compton kon onze Molrenster niet meer bedreigen. Opnieuw dus een eclatante overwinning voor Lucinda, die hiermee een week voor het WK in Bogense haar visitekaartje nog eens afgaf. Compton werd verrassend tweede en Marianne Vos wist het gevecht om de derde podiumplaats met Sanne Cant in haar voordeel te beslissen.


Uitslag elite vrouwen:

1             Lucinda Brand                   NED       0:43:18

2             Katherine Compton       USA       0:43:27

3             Marianne Vos                   NED       0:43:44

4             Sanne Cant                        BEL         0:43:46

5             Nikki Brammeier             GBR       0:43:48

6             Kaitlin Keough                  USA       0:43:51

7             Denise Betsema              NED       0:43:58

8             Loes Sels                             BEL         0:44:15

9             Sophie de Boer                NED       0:44:28

10           Christine Majerus           LUX        0:44:31

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X