shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Trainingsweekend junioren en nieuwelingen dames.

FB_IMG_1549224780675.jpg

Het weekend van 1, 2 en 3 februari hebben de junioren, Maud, Desiree en Iris en nieuwelingen, Willemijn en Nadia, dames van de Mol een trainings-weekend in Limburg gehad.
Vrijdag avond half 7 hadden we afgesproken op de parkeerplaats van de Mac in Dordrecht om iedereen met fietsen en tassen in de 2 auto’s van de begeleiders Anneke en Willy te krijgen. Dat ging net, want de partners Bas en Sabine gingen ook mee voor de mentale en inwendige motivatie.
Rond 9 uur waren we in de huisjes in het zuiden van Limburg en hebben we eerst de kamers ingedeeld en de huisjes iets verbouwd zodat we in 1 huisje konden eten. Daarna nog gezellig Limburgse vlaai gegeten die door de verhuurder in de koelkast was gezet.
Rond half 12 is iedereen naar bed gegaan, en de volgende morgen om half 9 zaten we aan de ontbijt tafel.
Vol frisse moed wilde we rond 10 uur gaan fietsen, want buienradar voorspelde in heel Nederland regen, maar niet bij ons. Toen we vertrokken miezerde het echter en dat is niet meer gestopt. Na 2 uur en 2 lekke banden kwamen we allen verkleumd aan bij ons huisje. De meiden snel onder de douche en wij de fietsen schoonmaken met een emmer en bidon.
Nadat iedereen weer fris was hebben Maud en Desiree heerlijke bananen met ei pannenkoekjes gemaakt. ’s Middags om 3 uur zaten we gezamenlijk achter de tv Lucinda aan te schreeuwen, helaas, maar super knap van haar, meer dan een zilveren medaille zat er niet in.
Helaas ging de miezer in de middag over in natte sneeuw, dus fietsen zat er vandaag niet meer in. Dan maar een rek en strek oefening in de leeggemaakt keuken, verzorgt door Anneke.
’s Avonds heeft Sabine een heerlijke pasta gemaakt en na het eten hebben we gezellig tv gekeken en gekletst.
Zondag morgen om half 9 weer ontbeten, nu met lekkere broodjes uit de oven. Nu scheen het zonnetje, en de sneeuw die er lag verdween snel. Rond 10 uur had Bas een mooie route uitgestippeld, met 3x de Ijzerenbosweg, de Keutenberg, (Iris wilde 2x) en wederom de Cauberg(gisteren ook gedaan) en nog paar leuke klimmetjes. Als laatste hebben Bas en Iris nog 2 x de koning van Spanje beklommen en Willy 1x, want eerst moest nog een achterband worden gewisseld.
Bij thuiskomst hebben Nadia en Willemijn zelfgemaakte pannenkoeken gebakken(recept Willemijn), en de mannen de auto’s ingeladen. Rond half 7 zondagavond (precies 48 uur later) waren we weer bij de parkeerplaats van de Mac om de meiden moe aan de ouders terug te geven.
Al met al een enorm leuk, gezellig, leerzaam en sportief  weekend,

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X