shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Brett en Selena 9e in St Willebrord

WILLIBRORD 2019.jpg

Vandaag was de eerste KNWU wedstrijd in Sint Willebrord. Net als vorig jaar helaas weer een hoop nattigheid maar in eerste instantie iets minder wind dan gisteren,. En wat ook scheelde, een rondje om de kerk in de bebouwde kom, een klein beetje uit de wind hier en daar.
Als eerste zagen we Yara Gouw in cat 2. Voor de start was Yara niet echt gemotiveerd. Na een redelijke start ging het heel wisselvallig De ene wat snellere ronde werd afgewisseld met een hele trage. Dat kwam omdat ze lekker met haar handen boven op het stuur zat ipv in de beugels. Ze was een echte windvanger in dit weer. Halverwege de koers had ze nog last van een aantik actie van een renner, maar ze kon gelukkig op de fiets blijven en werd al met al nog elfde.
In cat 3 totaal 15 rennertjes aan de start. Na ronde 1 zat Brett goed van voren in een grote kopgroep. Ronde 2 was de kopgroep al uitgedund en geen Brett Timmer. Brett was helaas gevallen, maar wel weer snel opgestaan en blijkbaar geen materiële of emotionele schade aan over gehouden. Brett had dus de hele lastige taak om helemaal alleen het gat dicht te rijden . Hij haalde zo een 9e eindplek. Jammer van de kleine valpartij jongen.
In cat 4 stonden 30 renners aan de start in categorie 4 en 3 mollen: Selena, Luke en Liam. Voor Selena en Luke de eerste wedstrijd op de weg. Liam had 2x VJC gereden. Alle mollen waren goed weg. Er werd meteen hard doorgereden. O.a. Selena trok hard door. Er ontstond een kopgroepje waar Liam 1 ronde bij kon blijven. 1 renner ging er hard vandoor, die kon niet meer worden bijgehaald. Daarachter een groepje van 9 renners met daarin Luke en Selena. Selena reed veel op kop en ook Luke probeerde nog weg te fietsen. Liam moest zich laten zakken en kwam in een groepje erachter terecht, waar niet echt lekker werd samengewerkt. Maar toch goed doorgefietst. Selena werd 9e Luke 10e en Liam 16e .

Daarna werd het weer echt te dol. Dranghekken vlogen op het parkoers, de startmat kwam omhoog en de organisatie besloot de volgende wedstrijd (cat 7) stil te leggen en cat 5 en 6 af te lassen. Jammer Jelle en Cyriel dat jullie niet in actie mochten komen, maar veiligheid voor alles !!!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X