shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cédric 2e in Assen

Afgelopen zaterdag werd op tijd afgereisd naar Assen. Voor Cédric de start van het nieuwe seizoen nationale wielerwegwedstrijden 2019.
Het parcours van 750m, gelegen aan Stadsbroek te Assen, was zeker niet uitdagend. Een kort rondje, maar wat wel leuk is voor de toeschouwers, je kunt ze steeds zien fietsen… Waar ik eigenlijk een minder interessante wedstrijd verwachtte, wisten de renners van categorie 6 er een erg leuke wedstrijd van te maken! Veel vluchtpogingen, gaten dicht rijden, strijd, voor de toeschouwers zeker geen straf om deze wedstrijd te kijken. Uiteindelijk met een grote groep naar de eindsprint.

Cédric was strijdlustig. Hij was regelmatig voorin te vinden, fietste gaten dicht naar de vluchters, probeerde met 2 andere renners een vluchtpoging, probeerde later nog alleen weg te rijden, helaas niet gelukt, maar wel veel geprobeerd vandaag.
De eindsprint was er één van het hele peloton, de laatste bocht werd hard ingefietst, Cédric had de buitenbocht gekozen, en zat goed voorin. Helaas achter Cédric een grote valpartij… Cédric kwam als 2e!! over de finish.

 

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X