shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cyriel 5e in Huijbergen

Huijbergen 01.jpg

In Huijbergen was er afgelopen zondag een jeugdwedstrijd voor cat 5,6 en 7. Even wennen om weer zo vroeg op te staan voor onze wat “oudere” jeugdleden en hun ouders die normaal pas na de pauze hoeven aan te treden. Maar er stonden toch 6 mollen aan de start. Het was een lang parkoers van maar liefst 2600 m, dus veel kansen om onze jongens aan te moedigen waren er helaas niet, maar daarentegen stonden we heerlijk in het zonnetje !
In cat 5 mocht Cyriel Hooghwerff de spits afbijten. Hij was goed weg en kon de hele koers bij de kopgroep blijven. Er waren wat pogingen tot ontsnappen, maar niemand kwam echt weg. Dus was het de laatste ronde hard sprinten voor de voorste plekken. Cyriel zat iets te ver van achteren, maar pakte toch nog mooi een 5e plek. Leuk begin van het seizoen.
Daarna de beurt aan Jelle de Vlaam en Lukas Mouthaan. Jelle zagen we iedere ronde goed voorin meekoersen en ook Lucas kon lekker bij het peloton blijven. Het tempo zat er goed in, maar onze kanjers bleven er goed bij. Jelle deed de voorlaatste ronde nog een poging om achter de koploper aan te vluchten en sloeg met een andere renner nog een flink gat. Helaas teruggereden en was zijn positie bij de sprint niet ideaal. Jelle werd 16e en Lukas 20e
In cat 7 ; 3 mollen, Tim van der Poel, Jasper Kreeft en Bradley Boom. Alle 3 waren ze goed weg en konden de eerste ronden goed mee met het peloton. Bradley en Jasper moesten helaas door een tempo versnelling het peloton laten gaan en kwamen in de 2e groep terecht. Tim kon zich goed handhaven in de kopgroep tot aan de finish. In eindsprint kwam hij nog wat snelheid tekort maar eindigde op een mooie 10e plaats. Jasper eindigde op een 21e en Bradley op een 22e plaats

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X