shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Brett Timmer 6e in de Grote Prijs van de Betuwe in Tiel

Vandaag was er weer koers, dit keer in Tiel op het mooie parcours van JVR de Batauwers. Brett was de enige Mol vandaag in Tiel. In categorie 3 stonden er 18 renners aan de start, uit diverse districten.
Brett had weer (!) gunstig geloot en stond dus vooraan op de voorste startrij. Er werd voorzichtig gestart maar na een half rondje was er toch al iemand eventjes los.
Niet veel later kwamen ze toch weer als peloton voor het eerst over de finish voor nog eens 7 van diezelfde rondjes. Het was droog maar behoorlijk fris, maar toch met korte broek. Wel een ondershirt met lange mouwen, noordoosten wind was nog erg fris in de ochtend!
Brett reed veelal achterin het peloton, wat voor lange tijd bestond uit een mannetje of 15. Naar mate de wedstrijd vorderde werd het peloton kleiner en in de laatste ronde waren er nog 7 over die gingen strijden voor de drie eindprijzen. Brett kwam als 6e over de finish op 1.1 seconde van de winnaar. Dus erg tevreden over zijn resultaat, beste resultaat tot op heden in de landelijke wedstrijden op de weg in dit vroege voorseizoen. Volgende week zaterdag weer een NK kwalificatie wedstrijd bij PRC Delta in Spijkenisse.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X