shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Fleur en Cyriel 3e in Oosterhout

oosterhout cyrie-2.jpg oosterhout fleur-0.jpg oosterhou-130419-1.jpg

Een aantal mol-leden reden vandaag hun koers in Oosterhout in Brabant. Allereerst Fleur van der Glas in cat 1; Na de start reed ze op een zesde positie maar al snel pakte ze een paar plekken terug. Vanaf de derde positie wist ze in de laatste ronde op kop te komen. Dit kopwerk zorgde er voor dat er te veel energie verspild was voor de eindsprint. 200 meter voor de finish knalden 2 jonge mannen over haar heen. Fleur kon niet anders dan volgen en werd derde in de overall uitslag. Wel was ze wederom snelste meisje en mocht op de 1e plaats van het podium staan. Daarna in cat 2; Yara Gouw. Yara had er zin en ondanks dat ze op de achterste startrij stond ging ze voorin de eerste de bocht in. Na de eerste ronde ontstond er een kopgroep van vier en een Yara zat in de achtervolgende groep van vier. De samenwerking in de achtervolgende groep was goed en ze reden een constante wedstrijd. In de laatste ronde ging hing het gas er nog een beetje op en uiteindelijk werd Yara in de sprint 7e overall en werd ze nog gehuldigd als 3e meisje. Daarna de beurt aan Brett Timmer in cat 3. Hij had een snelle start. Na twee ronden was het merendeel nog bij elkaar toen er na het tunneltje omhoog geklommen moest worden en er een valpartij was. Brett zat er kort achter en was wel geschrokken van de valpartij. Een ronde later was er plots een kopgroep van 6 man die flink doortrok. Brett zat alleen op een paar honderd meter. De aanhouder won want na twee rondjes zat hij er weer bij. Met 7 man gingen ze de laatste ronde in maar was de koek op bij Brett. 7e vandaag. Prima resultaat! Zijn broertje Jesse stond tijdens de pauze aan de start van de dikke banden race en moest 1 grote ronde rijden. Hij werd knap vierde, helaas net maast de prijzen gegrepen. Maar de gebroeders Timmer hadden ‘heul veul’ prijzen bij de Sunweb loterij!!
Na de pauze was het de beurt aan Cyriel Hooghwerff in cat 5. Ondanks wat pogingen om te ontsnappen van meerdere renners, bleef het peloton de hele wedstrijd bij elkaar. Wel was er al aan het begin van de wedstrijd een valpartij, waardoor de wedstrijd moest worden ingekort ivm het doorlaten van een ambulance. De sprint werd vervroegd ingezet en Cyriel reed daar heel netjes naar een knappe 3e plek.
Tenslotte nog 1 mol in cat 6; Cedric de Jager. Hij zat lekker mee te trappen in het peloton, liet zich goed zien Maar ook hij kon niet loskomen van de groep en moest het van de sprint hebben. Zijn uitgangspositie lag te ver naar achteren en hij moest genoegen nemen met een 13e plek

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X