shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Junioren bij tijdrit training District Zuid Holland

sjors 1500 pixel-4.jpg kjell 1500 pixel-3.jpg sjors en rick 1500 pixel-2.jpg rick 1500 pixel-1.jpg sjors en kjell 1500 pixel-0.jpg

Maandag 29 april stond er een tijdrittraining op het programma voor onze junioren Kjell, Rick en Sjors. Deze training vond plaats op de Willem-Alexander baan in Zevenhuizen. Een eerste training met andere verenigingen in Zuid Holland waarbij techniek, focus en houding belangrijke aandachtspunten waren. Deze avond werd ondersteund door Bettercycling en Deltacycling. Er werd afgetrapt met een theoretisch deel waarbij veel aandacht was voor de fietshouding en de focus die je nodig hebt om goed te kunnen presteren. Na dit theoretische deel werd e.e.a. buiten in de praktijk gebracht. Eerst werd in tweetallen gereden waarbij een renner de juiste houding testte en de ander feedback gaf. Vervolgens werd nog veel getraind op de verschillende focusgebieden en werd de fysieke training afgesloten met een individuele tijdrit. Na afloop werd de training in hoofdlijnen nog even samengevat en geëvalueerd. Terugkijkend vonden renners en ouders het een zeer geslaagde training waarbij de combinatie theorie en praktijk goed in elkaar verweven was. Voor herhaling vatbaar!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X