shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

DTC De Mol Vrouwenracefietsdag

Fietsdag voor vrouwen

Op 11 mei is bij fietsvereniging De Mol een dag speciaal voor alle vrouwen die iets met een racefiets hebben. Dus fiets je al of ben je nieuwsgierig of een racefiets iets voor je is? Dan is deze dag voor jou! Het maakt niet uit of je oud bent of jong, veel fietst of weinig, alleen of samen, al jaren of nog maar kort โ€“ of misschien nog nooit op een racefiets hebt gezeten maar dat wel een keer wil uitproberen.

Wees welkom!
De fietsdag vindt plaats op en bij de wielerbaan van De Mol. Er zijn allerlei activiteiten, zowel voor beginnende als gevorderde fietsters. We weten het programma nu nog niet in detail, maar we denken aan: trainingen op verschillende niveaus, workshops over trainen, voeding, blessures en onderhoud, een korte tocht; kramen met kleding, fietsen en ander materiaal.

Je kunt dus kennismaken met de fietssport, maar ook als je al langer fietst kun je dingen opsteken en uitproberen. Meekomende partners en kinderen hoeven zich niet te vervelen: ook voor hen zijn activiteiten. We willen je op de fietsdag ook laten kennismaken met De Mol. We vinden het leuk als je dan lid wordt, want er mogen nog best meer vrouwelijke leden bij, vinden wij. Dus misschien gaan we je proberen over te halen om met ons mee te gaan doen, maar voel je niet verplicht.

Aan de vrouwendag wordt meegewerkt door fietsfabrikant Giant. Van hun vrouwenmerk Liv zullen verschillende fietsen aanwezig zijn, zodat je die kunt uitproberen โ€“ en kunt zien hoe mooi ze zijn. Verder zal Giant zorgen voor een volgauto bij de tocht en clinics geven over fietsonderhoud.

En wat zou de vrouwendag zijn zonder het boegbeeld van de Mol: Lucinda Brand. Zij werd in januari Nederlands kampioen veldrijden en heeft ook op de weg grootse prestaties neergezet. Ze zal er op 11e mei bij zijn en pas maar op: haar enthousiasme is aanstekelijk!

2 Responses

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X