shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Flevotour

DSC_8507.jpg

Vandaag stond de Klasssieker Flevotour op het programma voor de Nieuwelingen jongens. Namens Drc De Mol stonden Daan den Breejen, Bart Hordrijk, Halvar de Jager en Lucas Kreeft aan de start. Halvar en Bart hadden erg goede loting en stonden eerste en derde startrij. Lucas had halverwege geloot en Daan bijna achteraan. De eerste paar honderd meter was zoals altijd geneutraliseerde start, het terrein van het parcours af. Zodra men op de N-weg was ging het tempo omhoog. Er moesten 2 omlopen gereden worden en daardoor hadden de renners van alle kanten de wind. Maar de wind was niet de grootste vijand deze dag. Er was al vrij snel een kleine valpartij waar onze renners niet echt veel last van hadden. Na een 15 kilometer was er een grote valpartij waar onze Mollen wel veel last van hadden. Halvar en Lucas lagen op de grond. Daan kon nog net op tijd stoppen en met de fiets in de lucht voorbij alle renners snel achter de auto aan. Halvar was niet snel genoeg om ook nog aan te sluiten. Zo werden Lucas en Halvar al na een 15 km uit koers gehaald. Bart had geen last van de valpartij, die gebeurde nl achter hem. Daan kwam halverwege door in de 4e groep die nog over was. De groepen kwam weer samen maar op een stuk met wind pal tegen brak het weer. Daan moest lossen. Maar de groep waar Bart in reed werd de verkeerde kant opgestuurd. De kopgroep kwam zodoende veel eerder aan dan de groep van Bart die zichtbaar baalde dat ze verkeerd gestuurd waren. Daan werd als 51e geklasseerd maar achteraf bleek dat hij na 50 km uit koers was… Het duurde nog een flinke tijd voordat de groep met Bart aankwam. Bart kwam als 71e over de streep.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X