shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke Chow wint Klassieker in Hank

hank-2019.jpg

Vandaag stond er een nieuwe wedstrijd op het programma; een jeugdklassieker in Hank. De organisatoren van de Jonge Renner uit Oosterhout had een prachtig parkoers uitgezet door de Brabantse Biesbos. Er waren 2 verschillende rondes; een grote en een kleine. Door deze 2 te combineren konden de verschillende jeugdafstanden voor de categorieën worden verreden. We zagen de kinderen in de verte door de polder rijden en bij een enkele doorkomst flink aanmoedigen. Er was een voorrij auto, een bezem wagen en wat motoren om de groepen te begeleiden. De stevige wind zorgde ervoor dat er bij de meeste categorieën de groep aardig uiteen viel. Voor de kinderen een machtige ervaring en onze mollen reden mooie uitslagen !

Cat 1; Fleur van der Glas 5e
Cat 2; Yara Gouw 8e
Cat 4; Luke Chow 1e, Selena Bas 6e
Cat 5 ; Cyriel Hooghwerff 5e
Cat 6 ; Jelle de Vlaam 7e, Cedric de Jager 15e

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X