shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cyriel 4e in Steenbergen

steenbergen-2019.jpg

In de grote prijs van Steenbergen werd er afgelopen zondag een wedstrijd gereden voor jeugd 5,6 en 7. Helaas maar 1 mol aan het vertrek in cat 5 Cyriel Hooghwerff. De nieuwelingen en junioren reden daar een klassieker en de nieuwelingen vertrokken 5 min eerder. We konden onze 6 ex-jeugd mollen ook nog even aanmoedigen. Wat bzijn ze groot geworden !Terwijl het in heel Nederland prachtig weer was, begon het om half 11 niet gewoon te regenen, maar stond de hemel open ! De kinderen waren al helemaal drijfnat voordat ze werden weg gefloten voor hun wedstrijd. Het parkoers was 6 km, dus het duurde even voordat Cyriel voor de eerste keer doorkwam. Gelukkig zat hij goed voorin en waren er bij deze categorieën geen valpartijen. Cyriel reed de volgende ronde met nog 3 renners weg en hun voorsprong bouwde ze flink uit., de laatste rondes. Op de sprint waren zijn benen op, maar hij was super tevreden met een mooie 4e plek.
Daarna nog even gewacht op nieuwelingen, maar daar was het helaas was minder goed verlopen. Van de 6 mollen waren er 4 gevallen en ook nog 1 lek gereden. Sterkte met de wonden mannen !

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X