shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Paul Hooghwerff en Remco Gouw geslaagd Wielertrainer 2 cursus

wielertrainer-2.jpg

Afgelopen vrijdag moesten Paul Hooghwerff en Remco Gouw examen doen voor wielertrainer 2. Beide mannen hadden de afgelopen weken al aardig wat voorwerk gedaan en ze moesten alleen nog het praktijk examen afleggen. Samen met nog een onbekende cursist werden de 3 trainers beoordeeld door de KNWU op ons eigen clubparkoers met een 15 tal jeugdrenners van de Mol. Beide hadden een training van een half uur uitgezet en alle renners luisterde heel goed en deden echt goed mee ! Na de training werden zij allebei positief beoordeeld en kregen ze hun diploma !
Knap gedaan mannen! Namens de jeugdcommissie, de overige trainers en uiteraard alle jeugdleden bedankt voor jullie inzet en van harte GEFELICITEERD !!

1 Response

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X