shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

DK tijdrijden Nieuwelingen te Zevenhuizen

Daan-2.jpg Brett-1.jpg Bart-0.jpg

Woensdag 22 mei werd in Zevenhuizen het District Kampioenschap Tijdrijden verreden. Daar stonden 3 Nieuwelingen jongens namens DRC de Mol aan de start. Daan den Breejen, Brett Chow en Bart Hordijk waren afgereisd. Maandag 20 mei hadden Brett en Daan nog een districttraining bijgewoond en hebben ze de nodige tips en trucs gehad over voorbereiding en houding op de fiets.
Onze nieuwelingen moesten 2 ronden afleggen en zo kwam de lengte op 10,8 km tijdrit uit. Met een aardig windje langs de roeibaan hadden de heren richting finish de wind tegen. Er werd op alfabetische volgorde gestart en zodoende moest Daan als eerste Mol starten. Daan was als een speer weg en bij doorkomst van het eerste rondje zag het er goed stabiel uit. Brett had wat last van zijn val in Steenbergen en kon daardoor niet zo lekker op zijn stuur leunen als dat hij anders deed en ook de knie die aardig dik was gaf helaas ook hinder. Bart kwam ook goed door en nu was de vraag hoe de heren het 2e rondje zouden volbrengen. Daan zat net achter Bart en had daardoor een richtlijn (Bart was net achter de eerste doorkomst van Daan gestart) en zette bleek na afloop de snelste tijd neer van de eerste jaars nieuwelingen. Bart zette een knappe 4e overall tijd neer. Daan werd 6e en Brett 11e in totaal.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X