shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Podiumplekken bij Ahoy!

liam-3e-1.jpg liam-2e-fleur-3e-0.jpg

Zaterdag 1 juni 2019. Vandaag waren er een aantal molletjes aanwezig voor de jeugdwedstrijd bij Ahoy in Rotterdam. Onder een warm zonnetje werd er al vroeg ingereden door Liam en Fleur van categorie 1. Terwijl zij aan het inrijden waren kwamen ook de andere molletjes de baan op om in te rijden. Na de materiaalcontrole mochten Fleur en Liam naar de start. Na de start vertrokken 9 renners voor de 1e ronde. Al snel ontstond een kopgroep van 3 renners waarbij Liam en Fleur veelal wisselden van 2e en 3e positie. De twee werkten hard om binnen de top-3 te blijven. Liam werd 2e en Fleur 3e.

Bij categorie 2 zagen we Yara aan start staan. Al vanaf de start zagen we haar redelijk veel voorin. Vaak zagen we haar rond de 5e of 6e positie rijden. Zij werkte enorm hard om die positie te behouden. Tijdens de voorlaatste ronde zagen we het tempo wat zakken maar het harde werken werd beloond met een mooie 6e plek.

Bij categorie 4 gingen Liam en Maud van start. Liam reed lekker veel voorin en na een breuk in het peloton zat hij gelukkig in het voorste deel. Na 6 rondes werd het toch wat zwaar maar wist er door een goede sprint toch nog een mooie 3e positie uit te slepen. Maud had de pech in het tweede deel van het peloton te zitten maar wist door heel hard te werken een prima 11e positie te pakken. Goed gedaan!

Ivan en Thijs gingen van start bij categorie 5. Ivan wist een 13e positie te bemachtigen. Voor Thijs eindigde dit avontuur in een DNF. Volgende keer lukt ’t zeker!

Super gereden allemaal, stuk voor stuk hard gewerkt!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X