shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena Bas aan het vertrek in mini Parijs-Roubaix

IMG_20190601_170217.jpg

2 Juni stond Selena Bas aan het vertrek van de mini Parijs-Roubaix waarbij bijna 200 renners aan het vertrek stonden. net als vorig jaar werden de meisjes eerst opgesteld en daarachter de jongens. Selena had er erg veel zin in. Het was erg warm weer en voor de start nog even schaduw gezocht onder de paraplu. Uit eindelijk werd er om 14,15 geneutraliseerd gestart en was het spel begonnen. selena kon zich goed handhaven voorin maar daarachter waren de eerste valpartijen al een feit en was het dringen om naar voren te komen. na de 1ste strook werd de koers vrijgegeven en gelijk gas gegeven. Bij doorkomst na de 2e strook (HEM) zat Selena nog steeds goed voorin in de kopgroep. Uiteindelijk zagen we kopgroep binnen komen in het stadion echter zat Selena er niet meer bij. Via via kregen we te horen dat ze net na de HEM strook lek had gereden met nog maar ongeveer 4 km voor de boeg. In haar woorden : leek net alsof je een blikje openmaakte, dat geluid hoorde ik. Geluk bij ongeluk kwam reed een bekende achterop rijden en heeft nieuwe binnenband erin kunnen zetten en kon ze toch nog uitrijden en kwam als 107 ste over de finish.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X