shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

3 podium plaatsen op NK paracycling!

Fijnaart- Op 9 juni zijn de Nederlandse kampioenschappen para-cycling verreden. Onder mooie omstandigheden op een zwaar parcours waren vele renners naar Fijnaart gekomen om te strijden voor een rood wit blauwe trui. DRC de Mol was zeer goed vertegenwoordigd met wel 5 renners/ sters. Ivo onze allerjongste deed mee in de klasse junioren onder 19. Roxanne bij de dames +19, en de drie mannen, Brain, Michael en Jean bij de mannen +19. Het was een zware wedstrijd met een pittig klimmetje de dijk op en meteen werd het peloton uit elkaar gereden. Michael heeft het tot halfweg koers volgehouden om bij de kop van 3 renners en een tandem te blijven maar moest deze later wel laten gaan, hij behaalde een hele mooie 3e plaats in de drukste categorie. Brian en Jean hebben goed hun best gedaan om dicht bij Michael te komen maar dat was net een brug te ver. Roxanne moest het opnemen tegen een aantal sterke dames en werd hier heel mooi 2e en mocht een beker en bloemen en een medaille in ontvangst nemen. Ivo reed een hele stabiele wedstrijd maar kwam te kort voor die mooie trui maar ook een medaille, beker en bloemen. Wel werden alle renners en rensters beloond met een mooie herrineringsmedaille.

1 Response

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X