shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

DK nieuwelingen in Hardinxveld Giessendam

DSC_8817-2.jpg DSC_8760-0.jpg DSC_8765-1.jpg

Maandag 10 juni werd het DK op de weg voor de nieuwelingen verreden in Hardinxveld-Giessendam. Waar de weersvoorspellingen wisselend waren scheen de zon eigenlijk wel de gehele wedstrijd. Wel zo fijn, betekend vaak minder valpartijen. Het parcours was gelijk aan dat van vorig jaar toen Kjell de Jager (was toen 2e jaars nieuweling) won. Dit keer 50 renners aan de start met namens DRC de Mol: Daan den Breejen, Brett Chow, Halvar de Jager, Sam de Jonge, Bart Hordijk, Lucas Kreeft, Stan Reinders en Thomas Verhoeven. Alle heren stonden verspreid opgesteld bij de start. Vanaf de start werd er gelijk goed doorgetrokken en Thomas kwam bij de eerste doorkomst op een klein gaatje binnen. Stan was de volgende die het moeilijk kreeg en daar na afloop flink van baalde. De overige renners handhaafden zich goed in het peloton. Er waren 2 renners weggereden halverwege en 2 rondes later was er nog een renner weg. Het peloton moest gaan sprinten voor plek 4. Helaas was er net na de laatste bocht met nog een kleine kilometer te gaan een heel grote valpartij. Brett en Bart zaten hier in maar gelukkig beide zonder wonden kunnen finishen. Sam, Daan, Halvar en Lucas zaten achter de valpartij en konden hier omheen. Oud-Molrenner Lucas Janssen had helaas minder geluk en brak zijn sleutelbeen. Beterschap! Uitslagen: Sam 6e, Daan 8e, Lucas 10e, Bart 15e, Halvar 17e, Brett 19e, Stan 40e en Thomas 46e.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X