shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Nieuwelingen winnen ploegentijdrit Gilze met grote overmacht

12FEEFFA-D477-4424-AEDA-99DB3A4C1B74-2.jpeg 300E1EBA-0F6C-4F0A-97C3-3D7D95B51704-1.jpeg CF0EFE00-8291-4C51-9CDE-0398619C36DA-0.jpeg

Onder toeziend oog van trainer Krijn Sintnicolaas hebben de nieuwelingen vandaag de ploegentijdrit gereden tijdens het Wielerweekend Gilze.

Namens De Mol stonden debutant Jesse, Lucas, Sam en Stan aan de start, het team voor de gelegenheid aangevuld met Dani van De Coureur, die we goed kennen na een aantal gezamenlijke klassiekers. Eigenlijk zou Kevin ook rijden namens De Coureur, maar door zijn valpartij in het DK van afgelopen week kreeg hij een startverbod van de dokter. Heel jammer, maar als een volwaardige reserve was hij er vandaag wel bij tijdens het inrijden.

Na instructies van Krijn werd de ronde een paar keer gezamenlijk verkend en vervolgens was het al snel tijd om te verzamelen voor de start.

Onze mannen mochten als 2e team starten vanaf het brede podium en ze trokken er vanaf het begin al meteen flink aan. Bij de eerste doorkomst een gemiddelde van 39 km per uur en ook bij de tweede doorkomst was dit het gemiddelde op de klok. Door prima met elkaar samen te werken kon dit tempo worden vastgehouden en in totaal wisten de mannen maar liefst 52 seconden dicht te rijden op de ploeg voor hen.

In een nieuw parcoursrecord finishten ze op 8 seconden achter de ploeg van WV Breda. De overige teams werden gevormd door lokale jeugd en hoewel iedereen zijn uiterste best heeft gedaan, was er geen team sneller dan onze mannen.

Bij de prijsuitreiking was het hoogste treetje daarom voor onze kanjers, een mooie ervaring en een prestatie om trots op te zijn!

2 Responses

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X