shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

ID-Renner Brian Clubkampioen

Op weg naar De Mol zien we de lucht donkerder en donkerder worden. Nog voor we de fiets van de auto hebben, voelen we de eerste druppels. En daar blijft het niet bij. Het gromt, bromt, rommelt en buldert, terwijl bliksemschichten de lucht doorklieven. Nog even geen clubkampioenschap dus voor de ID-renners, maar wachten tot het opklaart. Terwijl er druk overlegd wordt over het weer, turen wij ouders op buienradar. Opeens stappen alle ID-renners op de fiets. Ze hebben genoeg gewacht. Het wordt een korte rit. Verder dan het jury hokje komen ze niet. Ook daar is het wachten.  In het clubhuis gaat het overleg koortsachtig verder. Wat nu? Toch fietsen, afgelasten, de tijd dringt. En dan flitsen opeens de ID-renners voorbij. Ze zijn gestart! In de stromende regen en na een heuse eindsprint wordt Brian de nieuwe clubkampioen. Binnen wacht een mooie medaille én frikandellen met warme chocolademelk.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X