shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Op de kasseien van het NK in Dongen

Zaterdag 22 juni stond het klein NK op het programma van de Mol meisjes en dames. De afdeling nieuwelingen meisjes werd vertegenwoordigd door Nadia Vermeeren, die op het laatste moment werd toegevoegd aan de startlijst. Het parcours in en rond Dongen en was niet erg selectief, hoewel een heuse kasseienstrook op een km voor de finish wel wat slachtoffers eiste. In de 2 e ronde moest Nadia hier ook lossen en werd al snel uit koers gehaald. Daar baalde ze zelf flink van, maar ze is wel een belangrijke ervaring rijker. Bij de Junior dames stonden Maud Adriaansen, Desiree Ketting en Laura van der Zwaan aan het vertrek.
Al in de eerste ronde is Laura slachtoffer van een valpartij op de kasseien. Ze doet verwoede pogingen om bij het peloton terug te keren, maar moet een paar ronden later gedesillusioneerd opgeven.
Maud en Desiree belanden in een 2e groep, waar zij zich goed kunnen handhaven. Maud zet zich bij het opdraaien van de kasseienstrook op kop en bouwt langzaam maar gestaag, diesel als ze is, een voorsprong op. Helaas wordt zij en alle rensters achter haar de volgende ronde uit koers genomen.

Uitslagen:

  NK wegwedstrijd junior-vrouwen
  Femke Gerritse
  Ilse Pluimers
  Sofie van Rooijen

 NK wegwedstrijd nieuweling-meisjes
  Nienke Veenhoven
  Cecilia van Zuthem
  Willemijn Prins

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X