shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena Bas wint roze en witte trui meerdaagse Rijswijk

IMG_20190629_150003.jpg

Op 29 juni kon de jeugd zich uitleven in de meerdaagse van Rijswijk. Dit hield in dat er 2 dagen werd gekoerst waarbij op de zaterdag 1 parcourswedstrijd en een tijdrit was. Zondag 2 rondjes van buiten parcours om met finish op het parcours.
Zaterdag was het in de ochtend al lekker warm en mocht Selena als enige mol in cat 4 van start gaan. Selena trok vanuit de start gelijk door waarbij het leek dat gelijk alles zou breken echter tempo zakte iets in waardoor alles weer terug kwam. In de 3e ronde kon men sprinten om de blauwe trui en Selena kwam hierbij als 3e door. ronden erna probeerde Selena met diverse aanvallen weg te komen maar zat er vandaag niet in. Door de speakers werd er geroepen dat men ging afsprinten voor nogmaals punten voor de blauwe trui en Selena kwam hierbij als 1ste over de finish echter moest nog een ronden, in deze sprint werd ze uiteindelijk 3e. Ondanks diverse pogingen werd er toch met grote groep gesprint en kwam Selena als 3e over de finish. Nu begon het lange wachten op de tijdrit. Onder zeer warme omstandigheden werd er gestart met de tijdrit. Er werd op klassement gestart en dit hield in bijna als laatste. Selena had haar zinnen gezet op deze tijdrit en ging als een kogel van start. Dat kon je goed zien want met nog 1 km te gaan liep ze 15 sec in op haar voorganger echter door deze snelle start en deze warmte kreeg ze het erg zwaar en liep snelheid snel terug. Met alles wat ze nog had perste ze nog een eind sprint eruit en zette ze de snelste tijd neer en was de witte trui binnen.

Dag 2 was 2 ronden buiten parcours om en finish op het parcours. Omdat Selena 1e stond mocht ze starten in het roze. Er werd gestart achter de auto. Er stond lekker veel wind dus beloofde een mooi wedstrijd te worden. Selena liep lekker te sleuren maar breken deed het niet. Dus redelijk grote groep die voor de wind gingen sprinten. Selena besloot vroeg de sprint aan te zetten en wist knap als 2e over de streep te komen en behield hiermee de leiding in het klassement zowel bij de jongens als de meisjes. Super knap gereden en mooi afsluiting voor de vakantie

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X
X